Vi samarbejder med vores kunder

Når vi præsenterer os selv, fortæller vi med stolthed i stemmen, at vi ikke er den typiske konsulentvirksomhed. Vi arbejder nemlig ikke for vores kunder – vi kalder det et samarbejde. Derfor stiller vi heller ikke med en hær af konsulenter. Tværtimod. Vi skaber værdi for kunden gennem ærlige dialoger og aftaler, da det meget ofte gør, at vi hurtigere får et indblik i forretningen, forventningerne og de folk, der kender virksomheden allerbedst – nemlig kunden. Og vi er på fornavn med vores kunder, da det er altafgørende for os, at vi formår at være til stede, lytte og turde give noget af os selv. Kort fortalt: Vi er godt selskab.

”Samarbejdet med NordTech-IT og Kenneth har haft stor betydning for den udvikling, vi har været igennem i Bodylab. Hans indgående kendskab til virksomheden har gjort ham i stand til at stille skarpt på udfordringer på vores lager. Vores samarbejde har fra dag 1 været dialogbaseret. Han er ikke bange for at stoppe op og stille spørgsmål. Vi udfordrer hinanden – og det sammenspil skaber stærkere løsninger. Han tager sig til tid at forstå, hvad opgaven skal løse for os, og så trækker han i arbejdstøjet. Som en virksomhed, der de seneste år har arbejdet på at professionalisere og strømline processer og arbejdsgange, skal vi ikke blot have løsninger, der fungerer nu og her – men også næste år, om to år og om tre år. Kenneth har med sine kompetencer og sin forretningsforståelse været med til at sikre, at vores systemer ikke bliver benspænd i den udviklingsrejse, vi er på. Han er en omgængelig fyr. Det betyder, at han kan kommunikere i øjenhøjde med alle mennesker. I alle lag af virksomheden. Det er vigtigt for mig – for det sikrer, at løsningerne bliver forankret på både taktisk og operationelt niveau.”

Brian Klitgaard, Lagerchef i Bodylab

”Nordtech-IT er en værdifuld samarbejdspartner for Bodylab. De seneste fire år har Kenneth været involveret i udvikling og implementering af en række tekniske løsninger, som blandt andet har bidraget til effektivisering af flere af vores interne processer. Det, der har skabt allerstørst værdi for os, er, at Kenneth ikke blot er teknisk dygtig og fagligt stolt. Nej, han forstår også forretningen og sætter sig ind i de behov, vi har - både operationelt og i et bredere perspektiv. Han taler vores sprog og forstår, hvad vi mener, når vi taler om KPI’er eller bruger fagtermer. Og han vover at stille spørgsmål og udfordre - fordi han altid bestræber sig på at finde den bedst mulige løsning på den specifikke problemstilling. Derfor fungerer han også som en rigtig god sparringspartner.”

Peter Thorup Andersen, CIO Bodylab

”Nordtech-IT har hjulpet os med at bruge business intelligence til at optimere interne processer. Vi har blandt andet fået udviklet en ny kundeserviceplatform, som hjælper med at effektivisere besvarelsen af kundehenvendelser. En vigtig del af vores samarbejde går ud på at zoome ind på udfordringer og finde løsningsmuligheder i fællesskab. Løsninger, som udvikles, tests og tilpasses over tid. Jeg er meget interesseret i resultater – skaber det værdi? Og det har det vist sig at gøre.”

Stefan Berg, Indehaver af Globaltool.dk